Korte update- even niet bloggen en een leuke winactie

Hey allemaal,

De laatste week blog ik even op een lager pitje omdat ik het druk heb en ook een beetje vanwege de vakantie. Wel kan ik zeggen dat ik morgen met een leuk projectje begin: Myvision goes international! Ik ga namelijk naar Griekenland en daar zal ik een week lang afleveringen maken van ‘Op de kaart’. Als ik terug ben zal er een week lang iedere dag een artikel en een video online komen over alle belevenissen in Griekenland. 

Verder: Kortgeleden heeft myvisionthroughyoureyes de 500 volgers behaald op Instagram, waar ik jullie erg dankbaar voor ben, dus is het tijd voor een leuke winactie, 1 September gaat deze actie van start, maar hoe en wat en de spelregels leg ik uit in een volgend artikel wat specifiek over deze actie zal gaan. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan zeker mijn blog en Instagram in de gaten. Tot in September 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s