Opa (2)

Goedemorgen allemaal!

Vandaag weer een artikel voor een familielid en deze keer voor mijn andere opa. Hij is jarig vandaag dus vond ik het een mooie gelegenheid om dit artikel vandaag voor hem te schrijven.

Sinds ik me kan herinneren ben je mijn held. Je helpt altijd anderen en bent iemand die soms zomaar even belt. Om iets te vertellen of om te vragen hoe het gaat. Als iemand je hulp nodig heeft sta je altijd paraat. Vroeger gingen we samen naar het strand en het bos of soms even naar de stad. Je zette geregeld nieuwe muziek op mijn telefoon en je verzon altijd wel wat. Waardoor het gezellig is, anderen mogen je graag! Daarom wil ik je eens in het zonnetje zetten vandaag. Van harte gefeliciteerd opa, en hopelijk nog vele jaren erbij. Met een opa zoals jij zijn we ontzettend blij ❤

2 gedachten over “Opa (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s