Welkom

Hallo allemaal,

Welkom op mijn blog.
Hierbij mn eerste officiele post! 🙂
Jullie zullen van alles tegen komen op mijn blog.
Ik hou erg van fotograferen en schrijven en ik ben geïnteresseerd in allerlei verschillende onderwerpen, zoals reizen, mode, kunst en nog veel meer, waar ik in de loop van de tijd verschillende artikels over zal plaatsen.
Veel leesplezier ! 😉

tumblr

2 gedachten over “Welkom

  1. myvisiontroughyoureyes is inmiddels een professioneel blog geworden, Cynthia. Ik heb alles ‘in z’n achteruit’ gelezen, achterstevoren, sorry, het is inmiddels juni 2016. Dikke Complimenten van je dikke tante en heel veel succes! Liefs, A.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s